уторак, 30. јануар 2018.

ОДРЖАНА ЈЕ РЕДОВНА ГОДИШЊА СКУПШТИНА ЧЛАНОВА ДРУШТВА

У уторак 23. јануара 2018. године у сали Српске читаонице "Лаза Костић", одржана је редовна годишња скупштина и уједно прослављена седма годишњица постојања и рада Србског историјског друштва "Милош С. Милојевић" из Сомбора.
На седници је председавао проф. Марко Шарчански, а присуствовало је 18 пуноправних чланова (од укупно 23) који су том приликом разматрали питања како да Друштво у наредној години оствари још већи утицај у јавности, како да буде још упорније и истрајније у остваривању мисије удружења. 
Присутнима се најпре обратио председник Друштва Станко Гагић и у име Управног одбора поднео извештај о раду за протеклу годину, а потом је уследила расправа са конкретним предлозима за будући рад.
У будућем раду Управни одбор ће се много више посветити организацији предавања али пре свега у видео формату како би били доступни на Интернету ширем аудиторијуму.
Члан Управног одбора Милорад Мијић добио је овом приликом захвалницу за пожртвованост и несебичан допринос остваривању циљева Друштва.

Нема коментара:

Постави коментар